Om oss

Fit & Slim drivs av Milena Johnson som är utbildad vid GSD, Global Skin Dermatologist och som har ständig kompetensutveckling på DPM ACADEMY och Malin Engström som alltid har haft ett stort intresse av skönhet och hälsa. Vår produktportfölj är noga sammansatt för att möta dagens krav på effektiva, säkra och resultatinriktade behandlingar. Fit and Slim finns i anslutning tilll hudvårdskliniken Body & Face på Fredriksbergsgatan 6. 

Fit and Slim är en oas av naturlig avkopplande omgivning där både kropp och själ kan få en boost. I dagens stressiga värld tyckte vi att det saknades behandlingar som stärker kroppen från insidan och ut. Möjligheten att vara ensam i den fantastiska trivsamma sparum är unikt. Du delar inte den upplevelsen med någon annan än dig själv och du kan verkligen slappna av och få egentid. Vi har lagt mycket arbete för att Fit and Slim ska vara trivsamt och rogivande där sinnena kan regera. Vår motivation att skapa den ultimata kroppsbehandlingen har legat till grund för vår verksamhet. 

När du väl bestämmer dig för att komma till oss, så kan du anmäla din ankomst inne på Body & Face som ligger precis intill. Vi ser fram emot att träffa dig! Varmt välkomna!